Friday, October 29, 2010

Mekar


Dah kembang. Yg lain akan menyusul.

Thursday, September 16, 2010

Harapan

Harapan sahaja......



Friday, July 23, 2010

Wednesday, April 14, 2010

Kemam


Ubat utk tekak. Sib baik bukan asma.

Terjaga dari lena


Batuk sampai tjaga dr lena. Jam 2.20am tbgun. Ni dah jam 3am. Hmm, nak kena jumpa doktor nampaknya.

Tuesday, April 13, 2010

Antioxidant


Lepas jom sihat, moh refill carrot susu.

April boring


April yg boring, takde public holiday. Huhuhu

Monday, April 12, 2010

Saturday, April 10, 2010

Yummy


Lepas main skuasy, kita enjoy!

Friday, April 02, 2010

Huh!


Camna ni?

Happy friday


Dah jumaat, tp byk perkara2 nak kena siap

Thursday, April 01, 2010

Siri jalan2: 12


Hyderabad. Sep 09. Ahah. Short notice. Takda apa sgt, kecuali nasi biryani yg best.

I wish..


Dah lama tak joli2 gi jenjalan cuti...

Tuesday, March 30, 2010

Malas?


Malas nak tulis blog panjang2. Hehe

Monday, March 29, 2010

Sunday, March 28, 2010

Puas...


12 pusingan, tp bukan tasik ni, brenang di Presint 6.

Jap


Jap ek. Break dulu

Siri jalan2: 11


Melbourne. May 09. Dgn geng yg sama pegi krabi. Sgtla enjoy n bandar ni sgtlah 'mesra pelancong' mcm ada free tour bus n free tram service around d city centre.

Siri jalan2: 10b


Sampai gak. Sapa suruh tak nak naik teksi. Hahaha

Siri jalan2: 10a


Mari bjalan malam dr orchard road ke marina square. Jap, ni museum sg.

Siri jalan2: 10


Singa lg. Apr 09. Nothing much.

Siri jalan2: 09


Krabi. Feb 09. Trip blasah aja, but it was fun, awesome group. Tp aku tak amik byk gamba. Ni motif konon gamba bunga teratai kot.

Siri jalan2: 08a


Mabul. Dec 08. Ghase nak terjun jek.

Siri jalan2: 08


Semporna. Dec 08. Pergh, sedap siot.

Siri jalan2: 07


Phuket. Dec 08. Kat area supalai. Best otel ni n tak sesak. Tp jauh maa nak gi area bandar. *takda apapun kat bandar phuket tu.

Siri jalan2:06a


Singapura. Okt 08. Kota singa dari reroda paling tinggi di dunia.

Siri jalan2: 06


Singapura. Okt 08. 1st time jejak walopun aku org johor. Ni kat marina mandarin.

Siri jalan2: 05b


Kuching. Aug 08. Manok panggang kat satok.

Siri jalan2: 05a


Kuching. Aug 08. Sama mcam sblumnya. 1st time jejak ke bandar kuch├Čng nih. *jakunkan. Heheh

Siri jalan2: 05


Santubong. Aug 08. Ni pun short trip gak.

Siri jalan2:04


Karambunai. Jul 08. Short trip ke sabah. Sempat mkn seafood best kat salut esp soft shell crab yg sedap.

Kenapa?


Kenapa tiba2 aku nak recap semula tmpat aku jalan2? Ntah, saja aku nak kenang semula. Walaupun takdela byk sgt aku pi travel.

Siri jalan2: 03


Bali. May 08. Geng bz punya trip. Byk gak kenangan ni.

Siri jalan2: 02a


Mulu, Mac 08. Samala mcm sblmnya

Siri jalan2: 01


Miri, Feb 08. Banyak kenangan kat sini. Manis, masin, pahit payau pun ada

Akibat tak lunch n dinner


Abihla, esok kena swim lama

Sunday, March 07, 2010

Berry sepul


Angkat pg td oleh tuan sepul. Ada promo digi. Dah activated baru je. Pantas, sepantas edge.

Saturday, March 06, 2010

Tin


Utk member aku yg nak kena baling ngan ini tin

Sunday, February 28, 2010

Saturday, February 06, 2010

Erk




Dah bersawang...
Lama gile aku tinggalkan..
Entahla...