Tuesday, March 30, 2010

Malas?


Malas nak tulis blog panjang2. Hehe

Monday, March 29, 2010

Sunday, March 28, 2010

Puas...


12 pusingan, tp bukan tasik ni, brenang di Presint 6.

Jap


Jap ek. Break dulu

Siri jalan2: 11


Melbourne. May 09. Dgn geng yg sama pegi krabi. Sgtla enjoy n bandar ni sgtlah 'mesra pelancong' mcm ada free tour bus n free tram service around d city centre.

Siri jalan2: 10b


Sampai gak. Sapa suruh tak nak naik teksi. Hahaha

Siri jalan2: 10a


Mari bjalan malam dr orchard road ke marina square. Jap, ni museum sg.

Siri jalan2: 10


Singa lg. Apr 09. Nothing much.

Siri jalan2: 09


Krabi. Feb 09. Trip blasah aja, but it was fun, awesome group. Tp aku tak amik byk gamba. Ni motif konon gamba bunga teratai kot.

Siri jalan2: 08a


Mabul. Dec 08. Ghase nak terjun jek.

Siri jalan2: 08


Semporna. Dec 08. Pergh, sedap siot.

Siri jalan2: 07


Phuket. Dec 08. Kat area supalai. Best otel ni n tak sesak. Tp jauh maa nak gi area bandar. *takda apapun kat bandar phuket tu.

Siri jalan2:06a


Singapura. Okt 08. Kota singa dari reroda paling tinggi di dunia.

Siri jalan2: 06


Singapura. Okt 08. 1st time jejak walopun aku org johor. Ni kat marina mandarin.

Siri jalan2: 05b


Kuching. Aug 08. Manok panggang kat satok.

Siri jalan2: 05a


Kuching. Aug 08. Sama mcam sblumnya. 1st time jejak ke bandar kuch├Čng nih. *jakunkan. Heheh

Siri jalan2: 05


Santubong. Aug 08. Ni pun short trip gak.

Siri jalan2:04


Karambunai. Jul 08. Short trip ke sabah. Sempat mkn seafood best kat salut esp soft shell crab yg sedap.

Kenapa?


Kenapa tiba2 aku nak recap semula tmpat aku jalan2? Ntah, saja aku nak kenang semula. Walaupun takdela byk sgt aku pi travel.

Siri jalan2: 03


Bali. May 08. Geng bz punya trip. Byk gak kenangan ni.

Siri jalan2: 02a


Mulu, Mac 08. Samala mcm sblmnya

Siri jalan2: 01


Miri, Feb 08. Banyak kenangan kat sini. Manis, masin, pahit payau pun ada

Akibat tak lunch n dinner


Abihla, esok kena swim lama

Sunday, March 07, 2010

Berry sepul


Angkat pg td oleh tuan sepul. Ada promo digi. Dah activated baru je. Pantas, sepantas edge.

Saturday, March 06, 2010

Tin


Utk member aku yg nak kena baling ngan ini tin