Friday, October 04, 2002

Pagi tadik aku pie hosp. ENT Div. Biasalaaa. routine check...bukannye apa..tetiba jee telinga aku rasa lain mcm je pagi tadik. Apalagi, terus le aku call pej yg aku nak pi hosp. Pastu aku pie la hosp, OK dah.. doc kasik ubat titis ngan paracetamol.. Paracetamol??? AKu tak demam pon, cuma kata selsema sket jeeee...Takpee..amikje laaa..lagipun preeee..hehehehe..Ptg nih aku masuk pej awal sket..dlm kol 2 ptg. Bukannyer rajin, tapi kang kantoi la plakkk kalu ujan. Dahle pagi tadi tak pie pej.....Ok..smbg kijeeeeeeeeeeeee

Wednesday, October 02, 2002

Aisehh...hujan la plak kat luar tuh. Camna aku nak balik???!!! Kalu redah jeee, boleh..dah biasa buat pon. Tapi rasa sejuk la plak karang. Brrrr.....Lebat jugak...kalu setakat hujan rintik2x tu okeylaa tapi nih sudah lebat bangat sih. (Ckp indon plak dah aku nih...)

Tuesday, October 01, 2002

Perghhh....syok betui tidooo....pastu lewat lak masuk pejabat. Haa..moralnyer, lepas makan tengahari jgn terus tido, payah nanti nak bangun. Panas btoi arih nih. Silau biru mata hitamku..Hmm hmmm..
Wooo...Maleh tul nak bangun pagi. Emmm.......tapi terpaksa menggagahi diri utk ke jamban....Aiseh, perut sakit la plak. Kalu tidak mau aku tak bangun2x dari katil kesayangan yg ku chenta. ;p
Apa2x hal pon, aku kene gie pejabat, kene buat kejee..kene siapkan assignment, kalu tak.....tak der duwit laa aku karang. Org dah kasik kejee..keje le sesungguh...kan kan ....
Waktu rehat karang kene plak membaya bil cukai umah, kalu tak kene sita kot umah sewa tuh, pepehal pon bukan umah aku..(ishh...jahat jugak aku nih...). Bayoo tetap bayooo.....

Monday, September 30, 2002

Hmmm.....Nih 1st time nak buat jurnal. Cam hampez la rasanya. Selama nih aku mana laaa nak buat jurnal. Kalu diari pon, sekerat jalan. Takde yang nak lekat atau berterusan. Anyway, nih test je dulu, pas nih aku rasanya nak main tenis...Ntahlaa, court tenis musti penuh.Tensen gilerr.....Ahahaaa...Next week bebudak student nih cuti, so...ada harapan le aku nak main tenis sepuas2x nyer...