Friday, February 29, 2008

Tuesday, February 26, 2008

Kuching!


Transit da kat kuching.

Monday, February 25, 2008

Yummy!


Ada small besdey party kat opis.

Könco wayang


Geng tgk wayang lepas dinner tkd. Wani, sepul, izat n erol (thalang dek izat). Tgk meet the spartans. Tak best punya cite, mcm jumper yg boring gak.

Sunday, February 24, 2008

Makan time!


Mee goreng marinara dan black pepper chicken wing. Sodap, den masak, makan ramai-ramai ngan budak x-hosmet aku.

Hm.


APa ya

Saturday, February 23, 2008

Saja


Muhahaha

Pavillion!


Kekeke.

Lets party!.


Aaa, lets move ur booty.

King n queen of the night.


Bersama king azhar dan queen wani.

Tkd dinner 2


On the left is Sir Chauw Proom Wichit, club instructor.

Tkd dinner


Dah lama tak jumpa geng taekwondo. Berkesempatan untuk hadiri makan malam taekwondo anjuran kelab taekwondo ukm (bhgn kolej tun syed nasir, ukm). Nak pegi lepak pavillion lepas ni.

Wednesday, February 20, 2008

Speedtest Result





Hmm... tp apsal mcm lemb jee? Ooo.. server kat local. Cuba plak server kat US. Mostly site kat US.





UIks... kat state pon mcm ok la plak. Test europe plak.



Ataupon, mostly malaysian dah tido time aku buat testing ni? muhahahaha

Jepang la plak




Mcm ok je...
Argh... ngantuk... tidolaaa

Note: Aku guna Maxis Broadband pakej starter (384kbps), test dibuat jam 1am ke atas. Coverage HSDPA.

Tuesday, February 19, 2008

Level 7


The place where I am now.

Keciwa


Misi mencari klip GAGAL gara-gara kedai stationary tutup kedai. Kelihatan seorang pelanggan pulang dalam keadaan tangan kosong dan hampa apabila mendapati kedai kegemarannya di Upten tidak beroperasi.

Monday, February 18, 2008

Sunday, February 17, 2008

Kenangan Terindah

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Jutaan terima kasih dan penghargaan yang tidak terkata, kepada semua insan berikut:

1. K. Olin
2. K. Nira
3. Azie
4. Pejal
5. K. Umi
6. Nazlie
7. Ina dan rakan-rakan
8. Rakan-rakan API

Serta teman sepejabat di IKMAS. Juga kepada Prof. Rahman diatas segala jasa baik yang telah diberikan.

Kalian merupakan teman sekerja yang akan tetap dirindui dan diingati selagi diri ini masih bernafas dan waras. Moga hubungan yang terjalin, akan berterusan dan tidak akan putus begitu sahaja. Jasa baik kalian, hanya Allah SWT jua yang dapat membalasnya.

Sesungguhnya, diri ini memohon jutaan keampunan atas segala kekasaran dan terlanjur kata selama kita bekerja sama. Juga halalkan makan dan minum selama ini.

Terima kasih lagi diatas segala kenangan indah yang kalian telah berikan.

Tulus ikhlas,
Ijam


KENANGAN TERINDAH-Samsons
Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang t'lah hilang
Darimu yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun aku mampu
Untuk mengenangmu

Darimu kutemukan hidupku
Bagiku kaulah cinta sejati

Chorus :
Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau
Kenangan yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang t'lah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Darimu kutemukan hidupku
Bagiku kaulah cinta sejati

Lapo.


Tp dah kenyang lepas makan. Lunch tak makan, pehtu tido ja keja. Now jam dah lebih 12midnite, lapo. Lepas abih melantak bihun kungfu n air teh ais. Sambil tgk chelsea vs sapa ntah. Dah kenyang, jum balik tido. (Abihla diet! Hahaha)

Saturday, February 16, 2008

Keliru

Nurul & Ajai (Aidit Alfian)

Keliru

( Ajai: )
Saban hari ku mencarimu
Semalaman ku mengenangmu
Marah, resah, gelisahku
Menjadi satu

( 1 )
( Ajai: )
(Ku) tahu kau di dalam dilema
Sukar untuk buat pilihan
Jangan kau cepat berubah
Pendirian dirimu... oho...

( korus )
( Nurul: )
Salahkanku... jangan salahkan ku
Kasihani aku... kau lupakan aku
Mana satu... kujadi keliru
Aku makin keliru

( Ajai: )
Dikau selalu saja begini
Aku selalu tidak mengerti
( Nurul: )
Namun ku masih percaya
Kita harus bersama

( ulang 1 & korus )

( Duet: )
Ingin jumpa... tak ingin berjumpa
Ingin bercinta... tak ingin bercinta
Dan pintaku... beri jawapanmu
Ku tak ingin keliru

Friday, February 15, 2008

Gelap dah!


Hari yang cerah, kini sudah gelap. Baru balik daa dr keja.

Saturday, February 09, 2008

Thursday, February 07, 2008

Jam


Aku ingatkan kalau balik tghari ni tak jam, ghupenya start dr tol bangi dah bumper to bumper.

Saturday, February 02, 2008

Mak gud


Mak gud sedang buat content filtering blog aku.

Iklan gigi


Iklan ubat gigi cap cipan. Ada mau beli?